Malerier Bjørn Larsen

Danish

Kunsten og glæden ved at udtrykke sig med Pensel og spartel!
Jeg har malet og tegnet siden barnsben, det har altid været noget der har givet mig en ro i og glæde, når jeg sad på mit værelse og tegnede og øvede mig i timevis.
jeg tegnede efter et billede, dengang kunne det være Walt Disney figure, det krævede megen træning at få dem til at ligne Originalerne, men det kom med øvelsen.
Senere blev det ansigter og dyr, hele tiden udfordrede jeg mine evner, og stadig med samme glæde og ro.
Ideer og teknikker har jeg arbejdet meget med igennem tiden, når det kommer til den gamle traditionelle måde at udtrykke mig på foretrækker jeg at arbejde med spartler, det bliver meget udtryksfuldt, og man får noget helt uventet frem, det bliver en sammensmeltning af farver og skygger fra malingen. Der ligger en stor udfordring i at kombinere farvelagene i den rigtige rækkefølge, der er ikke nogen mulighed for at rette når først malingen er lagt på og blandet sammen.
I  dag kombinere jeg (den traditionelle måde at male på med lærred og spartler) med computertegnede & malede billeder. Der findes mange helt fantastiske programmer til at udføre de samme ting som man kan på et fysisk lærred, kombinationen mellem den gamle teknik og det nye, giver mig en helt nye mulighed for at forstå hvordan effekten bliver når farver bliver sat sammen. Det er ikke blevet mindre spændende at være billedkunstner, med de muligheder der er i dag, får man en ekstra dimension på de ting man laver.
At give sig selv lov og tid, til at udtrykke sig med det man føler ligger godt for ens evner, er noget der giver ens liv indhold og glæde, det er ikke sikkert at men bliver rig og berømt, men man får udfyldt sit  live med en glæde af at føle man har været her, det er mig og  mit liv.
Bjørn Larsen / Kunstner